top of page

Werken en stage

Werken bij BS de Brug Bocholt

Onderaan deze pagina kan je zien of wij momenteel op zoek zijn naar nieuwe teamleden. Controleer voor de zekerheid ook even onze sociale media, Hier posten wij ook regelmatig jobaanbiedingen.

 

Je kan ook altijd spontaan solliciteren. Op die manier kom je terecht in onze database. Indien wij iemand zoeken nemen wij dan contact met je op. Solliciteer spontaan door te klikken op onderstaande knop:

Gelieve wel zodra je werk hebt gevonden een mailtje te sturen met je naam naar basisschool@debrugbocholt.be. Dat bespaart ons een hoop tijd en jou een telefoontje minder!

Veel succes!

Leerlingen BS de Brug
foto kleuters_edited.jpg

Stage bij BS de Brug Bocholt

Stages spelen een cruciale rol in jouw opleiding, waarbij het hoofddoel is om zoveel mogelijk ervaring op te doen. Wij streven ernaar jou deze waardevolle kans te bieden! Als je interesse hebt in een stage bij ons, stuur dan gerust een e-mail naar de directeur via basisschool@debrugbocholt.be

 

Gelieve volgende informatie achter te laten in je mail:

  • Persoonlijke gegevens (naam, telefoonnummer, naam van jouw school, ...).

  • Geef aan in welk jaar je zit (middelbaar/hogeschool).

  • Voorkeur positie (bijv.: lager/kleuters, secretariaat, zorgcoördinator ...).

  • Eventueel je voorkeur voor een graad/leerjaar/kleuterklas.

  • De periode(s) waarin je stage wilt lopen (ook ev. observatie- en participatiedagen).

  • Het soort stage (kijkstage, actieve stage, uitloopstage, ...).

  • Voeg eventuele andere relevante informatie toe.

 

Hoewel een motivatie altijd welkom is, is het niet verplicht. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Wij houden namelijk met verschillende factoren rekening of een stage mogelijk is.

 

Veel succes!

Huidige jobaanbiedingen

Geen vacatures beschikbaar

Spontaan solliciteren

Je kan bovenaan deze pagina altijd spontaan solliciteren. Zo kom je in onze databank terecht. Zodra wij iemand nodig hebben nemen wij misschien wel contact met je op. Veel succes in je verdere zoektocht!

bottom of page